BIO Erythritol BONITAS 250g

Kód: 2651
Novinka BIO
Značka: Bonitas
74 Kč 62 Kč bez DPH 30 Kč / 100 g
Skladem (6 ks)
Můžeme doručit do:
5.8.2021

Novodobé sladidlo vhodné i pro diabetiky. BIO erythritol bez zbytečných kalorií.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Dej sbohem klasickému bílému cukru. Sáhni po zdravější alternativě. Erythritol je nízkokalorické sladidlo, které chutná skoro stejně jako cukr s rozdílem, že je bez zbytečných kalorií a nekazí zuby.

Nemusíš se bát, pro zdraví člověka je naprosto bezpečné. Přirozeně se v malém množství vyskytuje v běžných potravinách jako ovoce, sýr, víno či pivo. Jeho sladivost je v porovnání se sacharózou přibližně stejná. Erythritol je výborný antioxidant a nezvyšuje hladinu cukru v krvi. Proto je ideální sladidlo pro diabetiky. Vyzkoušíš ho i ty? 

Výživové hodnoty na 100g: Energetická hodnota: 4kJ/0,96kcal, Tuky: 0,1g, z toho nasycené mastné kyseliny: 0,0g, Sacharidy: 99,5g, z toho cukry: 0,0g, Bílkoviny: 0,15g, Sůl 0,00. 

  • Složení: 100% BIO sladidlo erythritol v prášku - produkt z ekologického zemědělství
  • Skladování: v suchu při teplotě do 25 stupňů a relativní vlhkosti do 70%
  • Balení: 250g
  • Země původu: Čína

TIP: Používáš erythritol od Nutivy každý den? Vyzkoušej větší 500g balení.

„Příprava dobrého jídla začíná s kvalitní surovinou.”

Značka Bonitas znamená v doslovném překladu spojení chutí a krásy. Na kuchyňské stoly přinášíme zdravé potraviny s vysokou kvalitou za rozumnou cenu. Bez zbytečných konzervantů, chemických látek a cukru. To vše s ohledem na naši planetu Zemi. Vychutnej si produkty Bonitas. 

E-shop Nutiva přináší kvalitní potraviny do tvé domácnosti rychle a spolehlivě. U nás najdeš výrobky, které ti pomohou žít kvalitnější život. To vše s ohledem na udržitelnost a ochranu životního prostředí.

Výrobek může obsahovat lepek, sezam, ořechy, sóju a arašídy.

Doplňkové parametry

Kategorie: Dochucovadla
Výrobek je: bez lepku, bez cukru, bez konzervantů, BIO, vegan, v prášku

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: