Vegan čokoládový “salám”

Vegan čokoládový “salám”

Ingredience:

Na obalení: kokosová mouka

Postup:

  1. Čokoládu rozpustíme ve vodní lázni přidáme ořechový krém, mléko, kakao, javorový sirup a vanilku.
  2. Preclíky rozlámeme na menší kousky a dáme do misky s ořechy a sušenými nakrájenými švestkami. Smícháme s čokoládovou směsí.
  3. Směs zabalíme do fólie a necháme chladit v chladničce alespoň 2-3 hodiny.
  4. Potom obalíme v kokosové mouce, nakrájíme na kolečka a podáváme.

 

Dobrou chuť! 😋

Recept připravila šikovná Annamária Bilasová

 

 

vegan čokoládová saláma_3

vegan čokoládová saláma_

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz