Koření, Strana 5
Nejprodávanější
Bílý pepř má v porovnání s černým jemnější chuť. Hodí se zejména k dochucení ryb a bílých typů omáček.
Vyzkoušej oblíbené koření v BIO kvalitě. Černý pepř se hodí k dochucení masa, ryb, omáček, polévek a salátů.
Zázvorový prášek dodá pokrmům jemně ostrou chuť a příjemně zahřeje. Vyzkoušej koření plné vitamínů.
Pravá cejlonská skořice má nasládlou aromatickou chuť a kopec vlákniny. Přidej ji do smoothie, snídaňové kaše nebo pečení.
Kurkuma dodá pokrmům exotickou a jemně pikantní chuť. Výborně se hodí do indické kuchyně. Pokrmům dodává exotickou a jemně pikantní chuť.
Indická kuchyně se bez garam masala neobejde. Ostrá směs koření se výborně doplňuje s čočkou a cizrnou.
Kardamom je druhé nejvzácnější koření po šafránu. Jídlům dodá mírně štiplavou chuť podobnou zázvoru.