BIO hřebíček celý mlýnek BIODYSSEE 35g

Kód: 3778
76 Kč 66 Kč bez DPH 217 Kč / 100 g
Skladem (12 ks)
Můžeme doručit do:
6.10.2022

Celý hřebíček ze Srí Lanky v BIO kvalitě. Ideální pro zvýraznění chuti pokrmů. Výrazná štiplavá chuť.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Organický hřebíček od značky Biodyssee se pěstují v bujných zahradách ostrova Srí Lanka. Pyšní se výraznou štiplavou chutí ideální pro zvýraznění některých druhů pokrmů. Hodí se k dochucení perníků, pečiva, rýže, masa, svařeného vína, kari či kompotů.

Celý hřebíček v bodech:

  • k dispozici praktický mlýnek
  • výrazná štiplavá chuť
  • ideální koření do indické kuchyně
  • pochází ze Srí Lanky
  • intenzita 5/5
  • BIO kvalita

Co ještě možná nevíš o hřebíčku?

Oblíbená přísada svařeného vína a perníků pochází z Indonésie. Původní domovinou stromu hřebíčkovce vonného je indonéské souostroví Moluky. Jelikož se hřebíčky pěstovaly jen na Molukách, byly velmi drahé a vzácné. Dnes jsou běžnou součástí každé kuchyně.

  • Složení: 100% celý hřebíček - produkt z kontrolovaného ekologického zemědělství
  • Skladování: v suchu při teplotě do 25 stupňů a relativní vlhkosti do 70%
  • Balení: 35g
  • Země původu: Srí Lanka

TIP: Objev všechna dochucovadla z ekologického hospodářství.

„Okořeň si život se značkou Biodysse.”

Biodyssee je nezávislá francouzská rodinná firma s láskou pro gastronomii. Spolupracuje s poctivými zemědělci a pěstiteli, aby na stůl přinesla kvalitní potraviny plné chuti. Všechny produkty jsou 100% organické.

Nutiva nabízí sortiment kvalitních potravin. Najdeš u nás chutné dobroty, zdravé potraviny, základní suroviny do kuchyně a dobroty pro nejmenší. Každý produkt přejde přes naše ruce. Za celou nabídkou si proto hrdě stojíme. Kvalita, chuť a férovost se nám vyplácí. Stovky spokojených zákazníků mluví za vše.

Výrobek může obsahovat lepek, sezam, jiné ořechy, sóju a arašídy.

Doplňkové parametry

Kategorie: Dochucovadla
Výrobek je: bez konzervantů, BIO, vegan

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: