Biodyssée, Strana 2
Celý hřebíček ze Srí Lanky v BIO kvalitě. Ideální pro zvýraznění chuti pokrmů. Výrazná štiplavá chuť.
Černucha setá je neobvyklé, intenzivně vonící a chutnající koření. Neobejdeš se bez ní při přípravě mnoha exotických pokrmů, ale skvěle zapadne do téměř všech slaných receptů
Mletá skořice z Cejlonu v BIO kvalitě. Sladká chuť s pikantním nádechem. Ideální do moučníků či snídaňové kaše.
Chilli vločky v praktickém mlýnku dodají sílu každému pokrmu. Výborně dochutí omáčky, ryby, maso či marinády.
Zrnková káva Arabica je perfektní životabudič. Střední stupeň pražení umožňuje rozvinout všechna aroma.
Estragon výborně dochutí bílé typy omáček, houbové pokrmy nebo zeleninové saláty. Pyšní se jemnou kořeněnou chutí s nádechem anýzu.
Mletý muškátový oříšek ze Srí Lanky v BIO kvalitě. Ideální koření do smetanových omáček. Sladká chuť s nádechem lískových oříšků.
Silné organické kari s oranžovými odstíny ze Srí Lanky. Přinese do tvé kuchyně aromatickou intenzivní chuť a vůni.
Bílý pepř má v porovnání s černým jemnější chuť. Hodí se zejména k dochucení ryb a bílých typů omáček.
Kurkuma dodá pokrmům exotickou a jemně pikantní chuť. Výborně se hodí do indické kuchyně. Pokrmům dodává exotickou a jemně pikantní chuť.
Zrnková káva Arabica doux je perfektní životabudič. Odmění tě jemné ovocné a květinové tóny.
Indická kuchyně se bez garam masala neobejde. Ostrá směs koření se výborně doplňuje s čočkou a cizrnou.
Stránka 2 z 3 - 32 položek celkem