Broskvová jáhlová kaše

Pšenová kaše je výborná alternativa ke klasické ovesné kaši. Jáhlové vločky jsou bezlepkové, mají vysoký obsah, železa a vlákniny. Blogerka annamaria_bilasova do receptu přidala kakao, takže snídaňová kaše potěší všechny milovníky čokoládové chutě. 

TIP: Pokud po ruce nemáš čerstvé broskve, použij nutivácké broskve sušené mrazem. 

Ingredience

40g jáhlových vloček

1 pl kakaa

1 pl javorového sirupu

1/2 čl. mleté vanilky

150 ml vody

150 ml ovesného mléka

Na vrch:

rostlinný jogurt

broskev nebo mrazem sušené broskve

pekanové ořechy 

kokosové lupínky

arašídový krém

pufovaná quinoa

Postup

1. Všechny ingredience na kaši dáme do hrnce s vaříme na mírném plameni, dokud kaše nezhoustne a nebude krémová.

2. Nalijeme do misky, přidáme jogurt, nakrájenou broskev nebo kousky lyofilizovaných broskví, ořechy, kokosové lupínky, arašídový krém a na závěr pufovanou quinou.  

Přejeme dobrou chuť

Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz